Dunafitt Egészség és Sportcentrum Dunaújváros

Kezdőoldal Szolgáltatások Duna-Fitt Személyi Edzés
Duna-Fitt Személyi Edzés

Az edzés egy állapotfelméréssel kezdődik. Általános kérdések az egészséggel kapcsolatban, orvosi probléma esetén orvoshoz irányítás. A cél (izomtömeg növelés, alakformálás, fogyás- testsúlycsökkentés, állóképességfejlesztés, …) meghatározása. Gyakorlat vezetés, életmód tanácsadás...

      szemelyi-2010-01-26200_150         szemlyi2200_150

Személyi edzés

 

Az edzés egy állapotfelméréssel kezdődik. Általános kérdések az egészséggel kapcsolatban, orvosi probléma esetén orvoshoz irányítás. A cél (izomtömeg növelés, alakformálás, fogyás- testsúlycsökkentés, állóképességfejlesztés, …) meghatározása.

Módszer, feladat kiválasztás. A gyakorlatok (helyes technika) bemutatása, folyamatos segítségnyújtás. Élettani tulajdonságok ( pl.: aerob pulzus meghatározása, folyamatos pulzus kontroll) figyelembe vétele. Edzésterv kidolgozása, táplálkozási tanácsadás, adott esetben dietetikushoz irányítás. Edzésnapló vezetése, a speciális gépek és eszközök (óriás labda, gumiszalag, gumikötél, step, polar óra) bemutatása, azok speciális profiljának ismertetése.

A kitűzött cél meghatározza az edzés módszerét és az adott feladatokat. A fent említett célok mindegyike elérhető megfelelő kitartás mellett!!! Egyfajta motivációs bázis kialakítása.

 

Meggyes Péter személyi edző

 

Jelentkezz a Dunafitt sportcentrumban.

 

Edzés = Egészség

 

Napjainkban sajnos nem kap elegendő figyelmet saját egészségünk. Mai gyors ütemű, „termelő” világunkban az emberek nagy részének egyszerűen nincs ideje saját egészségére. Ami érthető, hiszen fáradtan, „kizsigerelve” érkezik meg a munkahelyéről, ahol újabb és újabb problémákkal kell megküzdeni. Bár sokan már csak akkor szeretnének sportolni, mikor már megvan a probléma: „felszedtem pár kilót, le szeretném adni; az orvosom javaslatára sportolnom kell, hogy javítsam a keringési rendszeremet; fáj a hátam, mit tegyek; a lábamat szeretném megformálni; sajnos későn. Eredményt csakis akkor érhetünk el, ha a sok problémánk ellenére is a sportot, a mozgást választjuk.

Azt kell megértenünk, hogy szervezetünk olyan, mint egy jó sportautó: ha karban van tartva, és folyamatos mozgásban van akkor nincs vele gond és jó teljesítményre képes. Az ember is mozgásra született. Ízületeink, különböző szervrendszereink egészségének megőrzésére van egy remek eszköz a kezünkben: a mozgás, az edzés. Mindennapi teljesítményünk növelhető, ha egészségi állapotunk megfelelő, ha karban vagyunk tartva.

 

Sporttudomány = Eredmény

 

Sokan azt hiszik, ha elmennek és futnak, vagy mozognak egy fél órát, és csak úgy csavarják a pólójukból a nedvességet, azt hiszik, milyen sokat fogytak. Pedig, ha előtte nem csináltak semmit, és a mozgást sem megfelelő intenzitással (pl.: adott pulzusszámon) hajtották végre, akkor semmit sem fogytak.

DE LEGALÁBB MOZOGTAK FÉL ÓRÁT.

Szóval az edzésünket is jól fel kell építeni, hogy a célul kitűzött eredményt elérhessük. Megfelelő bemelegítés után az adott edzés feladatok elvégzésével, a megfelelő intenzitással, az edzésmódszerek tudatos megválasztásával, a folyamatos stretchinggel (nyújtással), és állandó motivációval az előttünk álló cél elérhető.

A kulcsszó a tudatosság. Az, hogy mit, miért teszel.

 

Segítség = Eredmény

 

A Dunafitt Sportcentrum megadja neked azt a segítséget, amivel el tudod érni a céljaidat. A fitneszterem egyedülálló gépparkkal rendelkezik, egyedülálló rendszerezésben. Az eszközök minden igényt kielégítenek: legyen az kardio mozgás, vagy súlyzós edzés. Többféle óratípusból választhatsz: aerobik, spinning, köredzés, stb… Egészségeddel kapcsolatos kérdéseidet felteheted a személyi edzőnek, aki tudatossá teszi edzéseid, hogy elérhesd a célod.

 

 

Személyi edzés:

- előzetes fittségi felmérés

- egyéni edzésterv készítés az adott célnak megfelelően

- folyamatos kapcsolat az edzővel

- amennyiben szükséges, dietetikus bevonása

- életmód-tanácsadás

 

További információ:

- A Dunafitt Sportcentrumban

- www.dunafitt.hu

Meggyes Péter személyi edző

 

 

 

 

 

bobe

Duna-Fitt Program Naptár

<<  Március 2019  >>
 H  K  Sze  Cs  P  Szo  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 

DUNAFITT SPORTCENTRUM

Címünk: DUNAÚJVÁROS, Béke tér 3.
Telefonszám: (06) 25/522-522
E-mail üzenet: Levélküldéshez kattints ide!

{googleMaps lat=46.95799567677177 long=18.935344219207764 zoom=13 label="DUNAFITT SPORTCENTRUM 2400 Dunaújváros, Béke tér 3. Telefon: 25/522-522" width=100% height=365 control = GSmallZoomControl3D maptype = G_NORMAL_MAP}

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a DUNAFITT hírleveleire és emailben értesítünk a legfrissebb programokról!Bejelentkezés

Boldog Névnapot

A DUNAFITT SPORTCENTRUM boldog névnapot kíván 2019. március 25., hétfő napon, minden Irén és Írisz nevű látogatójának! Holnap Emánuel napja lesz :-)

Dunafitt Online Látogatói

Oldalainkat 386 vendég böngészi